Nya tag….. på Svenska

Jag prövar att börja skriva även på Svenska. När jag skall berätta min egen historia så blir det så mycket enklare att skriva på modersmålet till människor som lever i mitt eget land och egen kultur. Skälet att jag började på Engelska vara mycket att jag var rädd för att bli alltför ensam här om jag bara skrev på svenska. Nu har jag dock, i och med mitt instagram, ett forum där jag både får och kan ge bekräftelse, feedback, support och inspiration. Det är en ensam resa att skriva öppet i dessa saker men allra mest ensam, meningslös och t o m nedbrytande blir den om man tiger eller bara skriver med de som inte vill/förmår/vågar förstå och acceptera. 55 år av detta är mer än nog. Till verket! Jag börjar med en “Bokrecension”. Dess form får bli en modell för Min Historia. Bokens titlel är “Felicia Försvann”…..

Av Sollemo – Eget arbete, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=25103218

 

Första bilden är från huvudéntren till Stagneliusskolan i Kalmar, en skola jag bara gick en termin på men en stad jag bodde i från jag var 11 till 19. Tillika staden i, eller i vars närhet (Nybro), mycket av mitt vuxna liv och de historier som här kommer att dyka upp utpelats i. Orden kändes för bra för att inte användas 🙂

3 thoughts on “Nya tag….. på Svenska

  1. Thanks my friend! 🙂

   You know “online isolation” is a big obstacle that slows down my healing and to my writing its been devastating. Yesterday I bought a 30-day ticket to the subway and went to the public library again and it worked (I am back right now) My plan is to go here every day more or less as if it was my job. It will be kind of win-win-win-win compared with staying home. Apart from that I will sit working among 20-30 students instead of alone in my apartment, this will force me to plan my meals and give my days a structure that I don´t get alone with only online US friends 6- 9 hour behind in time….

   The library is open 10 am to 9 pm on weekdays so I can leave shortly after morning rush and take a walk in town in daylight… before it opens. This will probably help me a lot with my sleep and physical activity is important not only for your body but for brain building as well…….. Now I got to get started, Saturday closing time is 5 pm and it’s already past four……

   Liked by 1 person

   1. Good for you for taking action! I am in the very same situation and have been thinking of going to my local lakefront to write. Anything to get me out and about and interacting with nature, people, etc. I look forward to seeing (reading) how this has improved not only your writing but more importantly your healing. Have a wonderful weekend.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s